Sila hubungi kami di
016-6311331

Kadar Faedah Terendah

Dengan menghapuskan orang tengah dan mengurus perniagaan kami dengan lebih berkesan, kami membawa kepada anda kadar faedah yang paling rendah yang pernah anda hadapi.

Pinjaman Bercagar Pribadin

Anda boleh bergantung pada pakej pinjaman peribadi kami untuk mendapatkan wang dengan cepat apabila anda menjalankan kewangan yang ketat.

Kelulusan Pinjaman Cepat

Ia adalah cara terpantas dan paling mudah untuk meminjam wang, bahkan anda boleh meningkatkan skor kredit anda semasa anda membayar balik.

Proses Permohonan Mudah

Cukup persiapkan dokumen yang diperlukan (rujuk maklumat kadar faedah).

Selamat datang Express Loan4U

Kami memahami sepenuhnya kebimbangan pelanggan apabila mereka sedang menunggu kelulusan pinjaman dan kekecewaan mempelajari pakej pinjaman yang berbeza ketika mencari pinjaman jangka pendek.

SERVICE

The list of available loans !

A better way to borrow Fast . Simple . Safe

Skim Kewangan Peribadi

Fokus kami dan memberi perhatian kepada kecekapan perkhidmatan kami untuk anda! Tidak kira sama ada anda seorang pengguna atau pemilik perniagaan individu yang memerlukan kemudahan pinjaman, fokus kami adalah untuk memahami keperluan anda dan struktur pakej kami untuk anda. Kelulusan Cepat. Faedah Rendah

Pinjaman Perniagaan

Anda mungkin memerlukan lebih banyak wang untuk overdraf (OD), Penerimaan Jurubank (BA), Surat Kredit (LC), Jaminan Banker (BG), Deposit Keselamatan (SD), pinjaman tetap atau Bab, pembelian barangan, pemindahan / transaksi bank, transaksi perniagaan dengan kredit & pinjaman lain.

Pinjaman Gadai Janji

Pinjaman gadai janji kami terbuka untuk semua pemilik perniagaan di mana dengan menggunakan sekuriti anda, pelbagai stok, harta tanah, dan pengangkutan serta bil barangan muatan, emas, jam tangan atau dokumentasi lain untuk membuktikan pemilikan barangan sebagai cagaran

Sapukan Dengan Kami

Hanya diperlukan beberapa minit untuk memberi kami maklumat anda. Ini tidak akan mempengaruhi skor kredit anda.